Preskočite na glavni sadržaj

Radionica eksperimentalnog filma u Kino klubu Split

Prijave na radionicu eksperimentalnog filma pod mentorstvom Damira Čučića i Borisa Poljaka u Kino klubu Split otvorene se do 27. ožujka. Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Broj polaznika je ograničen, a selekciju će vršiti mentori na osnovu prijave.
vrijeme: 01.04.2023. - 13.04.2023.
prijava: 27.3.2023.
url: https://kinoklubsplit.hr/

Teorijski dio vodit će Boris Poljak u razdoblju od 1. travnja do 4. travnja. U sklopu teorijskog dijela polaznici će se kroz predavanja, projekcije i diskusije upoznati s poviješću eksperimentalnog filma.
 
Praktični dio vodit će Damir Čučić i Boris Poljak u razdoblju od 9. do 13. travnja. Praktični dio će osim razrade ideje, snimanja i montaže pokrivati i produkcijski aspekt realizacije eksperimentalnog filma, a polaznici će na praktičnim primjerima dobiti uvid od kojih se sve segmenata sastoji projektna prijava i kako je koncipirati.
 
Radionica se održava u prostorijama Kino kluba Split (Dom mladih). Participacija u programu je besplatna za članove, a za sve ostale iznosi 20 eura. Prijave su otvorene putem online obrasca do 27. ožujka 2023.
 
Prvi susret planiran je za 01. travnja u 19 sati a raspored ostalih termina dogovorit će se s odabranim polaznicima.
 
Više o radionici možete pročitati u objavi na web stranici Kino kluba Split.
 
Rad Kino kluba Split podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Grad Split i Zaklada Kultura nova.