Preskočite na glavni sadržaj

Radionica “Digital Built Environment: Tools, Projects, and Future Directions in Practice, Research, and Education”

TU Delft (digiNEB koordinator) i Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju radionicu projekta Europske unije digiNEB – Digital Ecosystems for the New European Bauhaus koja će se održati 20. rujna 2023. u prostoru Društva arhitekata Zagreba / Udruženja hrvatskih arhitekata, uživo i online. Prijave su u tijeku!
vrijeme: 20.09.2023. -
mjesto: Zagreb; online
url: https://uha.hr/
Radionica  “Digital Built Environment: Tools, Projects, and Future Directions in Practice, Research, and Education” namijenjena je studentima, arhitektima, predstavnicima strukovnih tijela i drugoj zainteresiranoj publici.

Usvajanje digitalnih alata i rješenja nužno je za unaprjeđenje sadašnje i buduće prakse u arhitekturi i srodnim disciplinama. Koji alati se koriste i razvijaju? Odgovaraju li mogućnosti usvajanja novih znanja te razvoja novih platformi, potrebama i kontekstu u kojem istraživači, studenti, nastavnici i arhitekti rade? Što možemo zaključiti o njihovoj dostupnosti i upotrebi u različitim mjerilima?
Ova će se pitanja otvoriti na dvije radionice. Jutarnji će se blok usredotočiti na praksu i istraživanje, dok će poslijepodnevni blok obraditi obrazovanje na svim razinama. Primarni ciljevi su identificirati postojeće manjkavosti te identificirati moguća unaprjeđenja i suradnje.

Prijava se vrši putem obrasca.
 
Dodatne informacije:
https://uha.hr/radionica-projekta-digineb-digital-ecosystems-for-the-new-european-bauhaus/