Preskočite na glavni sadržaj

Radionica animacije u Tehničkom muzeju

'Animafin u zajednici' je cjelogodišnji program razvoja publike Festivala animacije za djecu i mlade Animafin koji se provodi izvan uobičajene lokacije festivala. Program čini šest različitih radionica na kojima sudjeluju obitelji ili grupe građana. Prva u nizu radionica održava se 26. studenog, od 10 do 12 sati, u Tehničkom muzeju Nikola Tesla. Ulaz je besplatan!
vrijeme: 26.11.2023. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.animafin.eu/

Polaznici će se na radionici upoznati s osnovama animacije uz pomoć flipbooka, vrlo jednostavne tehnike koja pruža bezbroj mogućnosti za kreativno izražavanje.
 
Animacija je vizualna djelatnost koja ujedinjuje likovnu i filmsku umjetnost i atraktivna je svim dobnim skupinama. Nije potrebno prethodno znanje, ali obavezna je dobra volja!
 
Edukacija se vodi na zanimljiv i pristupačan način prilagođen svim uzrastima. Preporučena je minimalna dob od 6 godina. Ista obitelj, tj. grupa može doći na koliko termina želi, uz obaveznu najavu.
 
Građani će se okušati u nečem novom, razviti svoje potencijale, zabaviti se, podružiti i kreativno izraziti. Dokazano je da neprofesijsko bavljenje kreativnim aktivnostima ima višestruko pozitivni učinak na ljude svih dobi. Razvijene vještine i znanja polaznici mogu implementirati i u drugim područjima svog djelovanja.
 
Program se provodi u suradnji s Tehničkim muzejom Nikola Tesla.

Animafin u Tehničkom muzeju - Radionica flipbooka | Facebook

Više: ANIMAFIN U ZAJEDNICI