Preskočite na glavni sadržaj

Radio Rojc predstavlja mlade pisce iz Istre

Pozivaju se mladi književni autori i autorice iz Istre da svoju poeziju ili kratku priču pošalju na književni natječaj “Dalekogled” i dobiju priliku da sebe i svoje stvaralaštvo predstave slušateljima u istoimenoj emisiji na Radio Rojcu.
prijava: 10.8.2022
Govorna emisija “Dalekogled” bavi se književnim i društveno-kulturnim temama i emitira se četvrtkom u 17 sati na Radio Rojcu. Do sada je ugostila relevantne sugovornice i sugovornike iz oblasti književnosti, umjetnosti i kulture, filozofije, socijalnog rada, zaštite i promicanja ljudskih prava.
Ovim pozivom želi se dati prilika mladim autoricama i autorima s područja Istre da svoje pisanje podijele sa širom publikom. Bit će odabrano do pet sudionika koji će tijekom kolovoza biti gosti emisije “Dalekogled”, gdje će predstaviti sebe i čitati poslane radove.
Poziv je namijenjen mladima od 16 do 30 godina, a tema je slobodna. Radove će pregledati autorica emisije, doktorandica književnosti Anđela Đukić.
Za prijavljivanje na natječaj, potrebno je na mail adresu dalekogledemisija@gmail.com poslati:
  • do tri rada u Word dokumentu;
  • kratku biografiju u Word dokumentu.
Poziv je otvoren do 10. kolovoza u 23:59 sati, a o rezultatima natječaja svi sudionici bit će obaviješteni najkasnije 15. 8.
Za dodatna pitanja i konzultacije, svi zainteresirani mogu se obratiti na pomenutu mail adresu.
Emisiju “Dalekogled” možete slušati svakog četvrtka u 17 sati na www.radio.rojc.eu / 87,7 FM ili odloženo na Mixcloudu Radio Rojca: www.mixcloud.com/Radio_Rojc/stream/.