Preskočite na glavni sadržaj

Pula: najavljen program 'Film na šugamanu'

Nakon dvogodišnje stanke, po peti će se put na Fratarskom otoku kraj Pule održati program "Film na šugamanu" koji će se od 27. do 29. srpnja održati u  organizaciji Pula Film Festivala, izvijestili su u ponedjeljak iz te javne ustanove. 
vrijeme: 27.07.2022. - 29.07.2022.
mjesto: Fratarski otok, Pula
url: https://www.fratarski.hr/

Filmovi će se prikazivati svake večeri u 21.30 sati a prvog će se dana prikazati hrvatski dokumentarni film "Ljubav oko svijeta" redatelja A. Rostuhara i D. Rostuhara.
Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova sve do najvećih svjetskih metropola, dokumentarac prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču.
Sljedeći će se dan prikazati akcijska komedija "Biser Bojane" (r. M. Karadžić) o mladom beogradskom liječniku koji odlazi na put na crnogorsku Adu Bojanu kako bi susreo oca za kojeg je mislio da je preminuo. Umjesto najavljenog filma "Pčelica Maja" iz Pula Film Festivala izvještavaju građane da će program zaključiti animirani i sinkronizirani film za djecu "Ringe Ringe Raja" (C. Jenkins) o egoističnom i umišljenom gusanu koji je primoran uspostaviti vezu s dva izgubljena pačeta dok putuju na jug.
Za povratak s Fratarskog otoka osigurana je besplatna linija broda, koji će polaziti svake večeri u 23,30 sati.
 
Izvor: Hina