Preskočite na glavni sadržaj

Promocija albuma 'Ljubičastost' – originalnog soundtracka predstave 'Ljubičasto'

Originalni soundtrack nagrađivane predstave 'Ljubičasto' redateljice i koreografkinje Sanje Tropp Frühwald, stiže u obliku albuma pod nazivom 'Ljubičastost'. I dok je varaždinska promocija albuma u pripremi, zagrebačka će se održati 17. veljače u Centru kulture na Peščenici - Kazalište KNAP, s početkom u 11 sati.
vrijeme: 17.02.2024. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.knap.hr/kazaliste/

Osim koncerta, u sklopu promocije će se, uz par iznenađenja, održati plesna i likovna radionica, druženje sa zvijezdama albuma, kao i izvođača predstave "LJUBIČASTO"!
 
Ulaz je besplatan, no broj ulaznica je ograničen, pa svoju rezervirajte što prije na contact@vrum.hr.
 
Ulaznice su dostupne od 11. veljače svakim radnim danom u Centru Knap na prvom katu od 9 do 20 sati. Na dan koncerta na blagajni Kazališta Knap od 10 sati.
 
'Ljubičasto'
 
Riječ je o predstavi inspiriranoj klasikom 'Romeo i Julija' Williama Shakespearea, nastaloj za varaždinski Kliker festival u produkciji VRUM performing arts collectiva, a u koprodukciji s PS Vindi, ekscenom i HNK u Varaždinu.
 
Tekstovi predstave, koji govore o ljubavi, prijateljstvu i svemirskim avanturama, sada su pretočeni u songove autora, skladatelja i izvođača Vanese Petrac i Ivana Marojevića, iz benda "cura i dečko", te autorice dramatizacije same predstave Maje Katić.
 
Inače, ovu nekonvencionalnu i zaista posebnu glazbu Hrvatski Centar Assitej prošle je godine proglasio najboljom glazbom u predstavama za djecu i mlade u Hrvatskoj.
 
LJUBIČASTOst - originalni soundtrack predstave LJUBIČASTO

Autori glazbe: Vanesa Petrac i Ivan Marojević Rojla
Autorice teksta: Vanesa Petrac, Maja Katić
Snimanje, miks i master: Marko Horvat, MHZ studio
Autorica projekta: Sanja Tropp Frühwald
Produkcija: VRUM performing arts collective
Nakladnik: VRUM performing