Preskočite na glavni sadržaj

Programi Unije: Kreativna Europa & CERV u Malom Lošinju

Desk Kreativne Europe - Kultura pri Ministarstvu kulture i medija i Nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti pri Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Gradom Mali Lošinj organiziraju dvodnevno događanje predstavljanja programa Unije 11. i 12. travnja 2024. godine. Prijave su u tijeku!
vrijeme: 11.04.2024. - 12.04.2024.
prijava: 10.4.2024.
mjesto: Mali Lošinj
url: https://deskkultura.hr/

Prvog dana održavanja događanja pod nazivom Programi Unije: Kreativna Europa u Malom Lošinju & CERV zajednički će se predstavit programi Kreativna Europa - potprogram Kultura, jedini mehanizam Unije za podršku kulturnim i kreativnim sektorima i program CERV - Građani, jednakost, prava i vrijednosti, najveći program do sada namijenjen promicanju i zaštiti vrijednosti Unije: demokracije, vladavine prava, temeljnih prava, transparentnosti i dobrog upravljanja. Predstavljanje će obuhvatiti upoznavanje s mogućnostima koje programi nude kao i aktualne informacije o trenutno otvorenim i nadolazećim pozivima i inicijativama u okviru samih programa.

Idućeg dana održat će se cjelodnevna interaktivna radionica za razradu projektnih ideja u okviru oba programa, a koja se sastoji od upoznavanja s projektnim ciklusom; upoznavanja s projektnom dokumentacijom za svaki program, te predstavljanja Funding and tender opportunities portala (FTOP), centralnog portala Unije za prijavu projekata na programe Unije. U tu svrhu, drugoga dana sudionici će se, ovisno o interesu, dijeliti u dvije skupine koje će paralelno obrađivati razradu projektnih ideja i odgovarajuću projektnu dokumentaciju.

Dodatne informacije i prijave>>>