Preskočite na glavni sadržaj

Programi Unije: CERV & Kreativna Europa u Supetru (otok Brač)

Desk Kreativne Europe – Kultura pri Ministarstvu kulture i medija i Nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti pri Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Gradom Supetrom organiziraju predstavljanje programa Unije CERV & Kreativna Europa u Vatrogasnom domu u srijedu, 19. travnja, Put Vela luke 12.
vrijeme: 19.04.2023. -
prijava: 17.4.2023.
mjesto: Supetar
url: https://deskkultura.hr/

Centralizirani programi Unije, Kreativna Europa i CERV, namijenjeni podršci AVu, kulturnim i kreativnim sektorima te promicanju i zaštiti vrijednosti i temeljnih prava EU-a, a mogućnosti i prilike predstavit će se zainteresiranima u srijedu 19. travnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati.

Zainteresiranim sudionicima pružit će se informacije o prilikama koje je moguće ostvariti, o trenutno otvorenim ali i nadolazećim pozivima te inicijativama u okviru samih programa; o načinima ostvarivanja međunarodnih partnerstava i umrežavanja, kreiranja projektnih prijedloga i načinu prijave.

Za sudjelovanje na događanju obavezno je ispuniti online prijavnicu - https://forms.gle/UanMepEXyf6HRMwx6 najkasnije do 17. travnja 2023. godine u 16:00 sati.