Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za radionicu 'Dnevnik Poezije'

Udruga KA-MATRIX nastavlja s provedbom projekta 'Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost' koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda. Druga aktivnost - 'Dnevnik Poezije' započinje u rujnu i uključuje razvijanje umjetničkih potencijala kroz pisanje vlastitih djela poezije. Prijave su u tijeku.
vrijeme: 06.08.2021. - 01.09.2021.
url: http://ka-matrix.hr/

Aktivnost će se provoditi online uz vodstvo mentora uz čiju pomoć će se stvarati različite vrste poezije kao što su „erasure poetry“, „poetry slama“ i „spoken word“. Radionice će se održavati kroz 5 mjeseci (20 participativnih radionica) i predviđene su za 7 mladih osoba do 25 godina starosti. Na online radionicama gostovat će pjesnici koji će čitati i razgovarati o poeziji, a krajnji rezultat radionica bit će online predstavljanje umjetničkih radova sudionika. Voditelj radionica je Tomislav Augustinčić, dobitnik pjesničke nagrade Goran za mlade pjesnike.

Prijava za radionice „Dnevnik Poezije“ je do 1.9.2021. i ograničena je na sedmero sudionika, a zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti
e-mailom: info@ka-matrix.hr, na br. mobitela 095/444688 ili putem online obrasca