Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za radionicu "Čuvaj baštinu. Reci NE grafitima!"

U tijeku su prijave na radionice "Čuvaj baštinu. Reci NE grafitima!" koje će se održati od ponedjeljka do petka, 28. kolovoza do 1. rujna, svaki dan od 17 do 19 sati, u galeriji Hrvatskog školskog muzeja "Školica za 5" u Hebrangovoj 5 u Zagrebu. Broj mjesta je ograničen.
vrijeme: 28.08.2023. - 01.09.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://www.hsmuzej.hr/

Ovaj petodnevni pedagoški program uz izložbu "Hrvatski učiteljski dom" vezan je uz upoznavanje jedinstvene arhitekturne kulturne baštine u Zagrebu, osnovnih pojmova vezanih uz kulturnu baštinu i utjecaju grafita, a namijenjen je djeci od 10 do 14 godina.

Program čine likovne radionice u kojima će djeca imati jedinstvenu priliku upoznati Hrvatski učiteljski dom iz neke druge perspektive – perspektive vizionara, graditelja i čuvara. Voditeljica radionica je Anja Serdar, mag. educ. art, a koordinatorica programa je Ivana Dumbović Žužić, viša kustosica pedagoginja. Prijavite se na email: idumbovic@hsmuzej.hr i kroz kreativne radionice saznajte kako je nastao ovaj prelijepi spomenik kulturne baštine i zašto grafiti na spomenicima nisu neka sreća. Broj mjesta je ograničen! 

Ostali detalji dostupni su na mrežnim stranicama muzeja (www.hsmuzej.hr).