Preskočite na glavni sadržaj

Premijere filma 'Glava velike ribe' s gostovanjem filmske ekipe u Rijeci, Osijeku, Zadru, Šibeniku i Samoboru

U narednim danima 'Glava velike ribe' premijerno putuje na nekoliko kino odredišta koja će posjetiti i ekipa filma, a nakon svake projekcije slijedi razgovor s publikom. 
vrijeme: 02.02.2023. - 09.02.2023.
url: https://sabmarine.hr/projekti/glava-velike-ribe/

Prva premijera održat će se u četvrtak, 2. veljače, u 20 sati, u Art Kino Croatia u Rijeci, a riječka će publika uz „Glavu velike ribe“ kao poseban bonus imati priliku pogledati i kratkometražni film „Snjeguljica“, redateljski prvijenac glumice Lane Barić, koja ujedno tumači i glavnu ulogu četrdesetogodišnje Željke čiji miran seoski život poremeti jedan neočekivani posjet. 

Nakon Rijeke, „Glava velike ribe“ prikazat će se u petak, 3. veljače, u 19 sati, u Kinu Urania u Osijeku. U srijedu 8. veljače slijede dvije premijerne projekcije u dalmatinskim gradovima, pa će tako film biti prikazan u 19 sati u Kazalištu lutaka Zadar, dok u 20 sati počinje prikazivanje u Kući Arsen u Šibeniku. Završetak ove premijerne turneje zakazan je u četvrtak, 9. veljače, u 19 sati, u Pučkom otvorenom učilištu u Samoboru. 
 
Ne propustite jedinstvenu priliku da pored užitka gledanja ove snažne filmske priče iz prve ruke čujete i iskustva filmske ekipe koja je zaslužna za ovo, kako ga opisuje međunarodna kritika, remek-djelo suzdržanog naturalističkog filma suvremene hrvatske kinematografije. Film u sva kina od 2. veljače donosi SABMARINE distribucija.