Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje zbirke poezije 'Istina' Vesne Boinović Grubić

Predstavljanje zbirke poezije 'Istina' autorice Vesne Boinović Grubić održat će se u četvrtak, 21. listopada, s početkom u 17,30 sati, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Umjetnički program se održava u sklopu Art Fair Zagreb, a svojim nastupima će ga upotpuniti operna diva Antonella Malis.
vrijeme: 21.10.2021. -
mjesto: Zagreb

Poeziju iz zbrke 'Istina' čitat će televizijska urednica Tončica Čeljuska, rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras, upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renata Gubić te dramski prvak te kazališni, televizijski i filmski glumac Joško Ševo.
 
Zbirka poezije nastajala je punih pet godina, a govori o inspirativnoj temi, otkrivanju i raznim vrstama istine. Vesna u svojim pjesmama otkriva na najizravniji način svoje osjećaje i svoja iskustva kroz vlastitu introspekciju ali i duboko proživljena i promišljena iskustva svojih bližnjih. Ona razotkriva istinu bez straha i stida, približujući nam svu slojevitost svoje duše povezujući iskustva i doživljaje ljubavne strasti i duhovne ljubavi sanaznakama tjelesnosti. Svakoj je pjesmi njezin naslov i ključ za razumijevanje. Zbirka je puna snažnih, iskrenih ali i dirljivih svevremenskih poruka.
 
Vesna Boinović Grubić živi i radi u Zagrebu gdje je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Danas je zaposlena kao član Uprave u društvu iz Grupe Končar, a već godinama pisanje poezije njezina je druga ljubav. Kontinuirano objavljuje i sudjeluje na okupljanju pjesnika u zemlji i inozemstvu. Objavila je zbirku poezije pod nazivom 6ti dio mene te tri slikovnice za djecu naziva Žapčeva pjesma, Pjesma o hrani i Sreća. Zbrika ISTINA treća je zbirka poezije ove zanimljive i osebujne autorice.