Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje romana 'Niotkuda s ljubavlju' Đorđa Matića

Naklada Ljevak najavljuje predstavljanje romana 'Niotkuda s ljubavlju' Đorđa Matića, koje će se održati u utorak, 26. listopada, u 19 sati, u zagrebačkom klubu 'Močvara'. Uz autora, o romanu će govoriti Nada Gašić i Tomislav Brlek, a razgovor će moderirati urednik knjige Nenad Rizvanović. Nakon predstavljanja, slijedi koncert benda Đorđe Matić & Siget Exiles.
vrijeme: 26.10.2021. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.ljevak.hr/

Glavni junak romana Niotkuda s ljubavlju, autora Đorđa Matića, 1991. godine odlazi iz domovine jer osjeća da će stvari krenuti po zlu i da će njegovo, dotad uobičajeno ime, odjednom zazvučati kao poziv na nasilje. Kao egzilant koji se „nije izgubio ali se nije ni našao“ on luta od sjevera do juga kontinenta, ne nalazeći utjehe ni u omamljivoj magmi sjećanja. Nakon epizode u Rimu, privremeni dom nalazi u Amsterdamu, u zemlji i gradu „gdje su snovi nepoželjni“ a on ih, ustrajno, sanja. Jedna žena, i jedna knjiga, trebale bi zatvoriti krug njegova života.
 
Potražite roman "Niotkuda s ljubavlju" na ljevak.hr.

Sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, broj mjesta je ograničen te je obavezno nošenje maske unutar prostora Močvare. Obavezna je i potvrda dolaska na marketing@naklada-ljevak.hr.