Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje knjige Jelene Skorup 'Atomizirani hotel'

Knjiga 'Atomizirani hotel – Novi tip hotelske arhitekture u revitalizaciji grada i krajolika' autorice Jelene Skorup bit će predstavljena u srijedu, 6. listopada 2021., u Orisu – Kući arhitekture u Zagrebu.
vrijeme: 06.10.2021. -
url: http://www.oris.hr/
Unatoč krizama, ratovima i pandemijama, bez putovanja i smještaja u hotelima nemoguće je zamisliti život suvremena čovjeka, a bez turizma i hotelijerstva suvremeno gospodarstvo. S promjenama društvene svijesti i očekivanja pojedinaca javljaju se nove potrebe i izazovi na koje mora odgovoriti hotelska arhitektura 21. stoljeća. Jedan od odgovora je atomizirani hotel, kulturni i arhitektonski fenomen koji opisuje arhitektica Jelena Skorup u knjizi 'Atomizirani hotel – Novi tip hotelske arhitekture u revitalizaciji grada i krajolika'.
U predstavljanju, koje započinje u 19 sati, sudjeluju Karin Šerman, Zoran Boševski, urednica Katarina Horvat-Levaj i autorica Jelena Skorup, koja je za ovu knjigu dobila Nagradu »Neven Šegvić« Udruženja hrvatskih arhitekata 2020. godine. 

Napomena:
Zbog ograničenog broja mjesta (100 posjetitelja) te propisanih epidemioloških mjera, za ulaz na predstavljanje potrebna je EU covid potvrda, ili potvrda o oporavku od bolesti u proteklih 6 mjeseci uz 1 dozu cjepiva, ili negativan PCR test (ne stariji od 72 sata), ili negativan nalaz brzog antigenskog testa RAT (ne stariji od 48 sati).