Preskočite na glavni sadržaj

Pratite rezultate projekta MojaScena online

Pratite rezultate projekta MojaScena online
U posljednjih dvanaest mjeseci Međunarodni centar za umjetnost (MCU) proveo je projekt MojaScena online, u sklopu kojega je održano 320 umjetničkih radionica iz likovne i dramske umjetnosti te kreativnog pisanja. Projekt je obuhvatio dvije ciljane skupine - mlađe od 25 i starije od 54 godine.
Radionice su se odvijale u online formatu te su bile potpuno besplatne. U projektu su sudjelovali istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori te više od 150 zainteresiranih i talentiranih polaznika koji su imali priliku steći brojne umjetničke vještine.
 
Predstavljanje rezultata projekta - online izložbe likovnih radova, online zbornika literarnih radova i online predstave - održat će se u srijedu, 14. prosinca 2022. Svi zainteresirani mogu prisustvovati putem poveznice dostupne na internet stranici projekta - www.mcu.hr.

Na istoj internet stranici možete također vidjeti i radove polaznika svih radionica kao i detaljnije informacije o samom projektu.
Rezultati projekta bit će također dostupni i na YouTube kanalu - International Arts Centre, Zagreb.
 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Međunarodnog centra za umjetnost.
 
 


Objava: 09.12.2022.