Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za Književnu rezidenciju "Kamov" produžen do 1. srpnja!

​Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Rijeka i Hrvatskim kulturnim domom Sušak, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i ove godine provodi program Književna rezidencija "Kamov" u sklopu kojeg je raspisan poziv za tri dvotjedne književne rezidencije namijenjene književnicima.
vrijeme: 09.03.2024. - 01.07.2024.
url: https://www.kamov-residency.org/

Poziv za tri dvotjedne književne rezidencije  namijenjene književnicima (pjesnicima, prozaicima, dramskim piscima) koje će se tijekom rujna, listopada i studenog 2024. godine održati u Rijeci produžen je do 1. srpnja.

Pravo na rezidenciju imaju umjetnici koji nemaju mjesto prebivališta u Rijeci, a rezidencijalni program svakom rezidentu osigurava honorar te po potrebi dodatna produkcijska sredstva.

Ovogodišnja rezidencija je usmjerena prema temama treće životne dobi

Svi detalji o navedenom pozivu nalaze se na web stranici Gradske knjižnice Rijeka, u Magazinu, na poveznici: https://gkr.hr/info-gkr/rezidencijalni-program-gradske-knjiznice-rijeka-poziv-na-knjizevnu-rezidenciju-kamov-2024-s-temom-trece-zivotne-dobi--a-4520