Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na uključivanje u radionice kreativnog pisanja ('Čitanje na kotačima')

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof u potrazi je za nezaposlenim osobama koje će sudjelovati u radionicama „Kreativno pisanje”. Radionice se provode u sklopu projekta „Čitanje na kotačima“, a ciljna skupina su nezaposleni s područja Grada Novog Marofa, Općine Breznički Hum i okolnih mjesta. 
vrijeme: 06.04.2023. -
url: https://www.gknm.hr/nasi-programi/citanje-na-kotacima/

Također su dobrodošli i svi zainteresirani koji žele razviti svoj kreativni potencijal u pisanju priča i pjesama. Radionice počinju krajem travnja 2023.

Osnova kreativnog pisanja nije rad na tekstu već rad na sebi, a ono može biti ogledalo našeg unutarnjeg svijeta, način da se uhvatimo u koštac sa svojim strahovima, nedoumicama, strepnjama i neizraženim emocijama.

Teme koje će se obrađivati kroz 20 radionica su sljedeće:

– Osnove pisanja i kako na nas utječe pročitano te u kojim formama se možemo izražavati
– Osnove pisanja kratkih priča i pisanje pjesama
– Ljubav, sreća i tuga kao tema pisanja i izražavanja
– Objavljivanje knjige
– Osnove javnog nastupa

Radionicama pisanja nastojimo unaprijediti kreativne vještine nezaposlenih osoba, poboljšati njihovo samopouzdanje i društvenu uključenost. Stjecanje novih znanja i vještina pridonosi njihovom uključivanju na tržište rada.

Radionice počinju krajem travnja te se svi zainteresirani mogu osobno javiti u knjižnicu ili na e-mail adresu: citanjenakotacima@gmail.com.

Izvor: https://www.gknm.hr/