Preskočite na glavni sadržaj

Počinje nova kazališna sezona Teatra Exit

Teatar Exit novu kazališnu sezonu otvara u petak, 22. listopada, hit predstavom 'Kako misliš mene nema?!', a do konca listopada na rasporedu su i predstave 'Pluća' te 'Fešta'.
vrijeme: 22.10.2021. -
mjesto: Zagreb
url: https://teatarexit.hr/

Predstava "Kako misliš mene nema?!" u režiji Ivice Boban veliki je hit Teatra Exit, s kojom već 14 godina virtuozni glumački tandem, Amar Bukvić i Filip Juričić, uveseljava publiku toga kazališta.
 
"Komična, tužna i dramatična, ova predstava, koja propituje našu svakodnevicu kroz perspektivu dvojice mladih prijatelja čija je jedina želja prvi puta otići na more, natjerat će vas da se zapitate koliko ste puta prošli pokraj nekoga, a da niste znali da mu možete ostvariti životni san", stoji u najavi.
 
Predstava je odigrana više od 460 puta, dobitnica je osam nagrada, a u programu je u petak i subotu, 22. i 23. listopada.
 
U petak 29. listopada, na rasporedu je predstava "Pluća" Duncana Macmillana u režiji Aide Bukvić s Amarom Bukvićem i Jadrankom Đokić u glavnim ulogama. Topla i uzbudljiva ljubavna priča zapletena u probleme ekologije i roditeljstva, "Pluća" ni nakon pet godina igranja ne prestaju nizati nagrade i izvrsne kritike.
 
Mjesec će, u subotu 30. listopada, zaključiti nova hit predstava "Fešta", nastala u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti.
 
Publiku će, kao svoje prijatelje, kumove, rođake i poslovne partnere, ugostiti dobrostojeći bračni par te ju bez rezerve provesti kroz uspone i padove svoje turbulentne veze. Hoće li "Fešta" završiti prpošno i veselo kako je započela, otkrit će mladi glumački par Josipa Anković i Josip Ledina koji su na ovogodišnjem 28. Festivalu glumca osvojili nagrade za najbolja glumačka ostvarenja za mlade glumce do 28 godina.
 
Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.
 
S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava, blagajna Teatra Exit radit će samo danima kada igraju predstave, u razdoblju od 18 do 20 sati. Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra Exit.
 
U prostoru kazališta poštuju se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.
 
Izvor: Hina