Preskočite na glavni sadržaj

Performans Siniše Labrovića u zadarskoj Noći performansa

Umjetnik Siniša Labrović izvest će performans 'Prosjačenje' 13. kolovoza u 20.30 sati na zadarskoj Kalelargi, u okviru Noći performansa.
vrijeme: 13.08.2022. -
mjesto: Zadar
url: https://zadarsnova.hr/hr/

U zadarskoj Noći performansa, u okviru festivala izvedbenih umjetnosti udruge Domino - Perforacija, događa se "Prosjačenje"!
Noć performansa nastala je u okviru festivala Perforacije koji organizira udruga Domino u suradnji s lokalnim partnerima.
Od 8. do 14. kolovoza održava se Zadar snova, 26. Međunarodni festival novog kazališta. Ovogodišnje izdanje posvećeno je umjetnosti performansa.

Siniša Labrović, nepoznat i siromašan umjetnik, u Zadru će ove subote, 13. kolovoza, od 20.30h, pokušati postati poznat i imućan umjetnik! Na najpoznatijoj zadarskoj ulici Kalelargi, Siniša će prosjačiti Zadrane i mnogobrojne turiste da mu pomognu da postane onakvim kakav želi biti. Za to mu nije potreban ni novac, njegova je želja da ga cijeli svijet vidi - stoga će prosjačiti objave na društvenim mrežama i svatko mu može pomoći objavljivanjem Siniše na svojim profilima. Što više objava, to je Siniša bliže svome cilju! Dođite i podržite Sinišu, pomozite mu da ostvari svoj san na festivalu izvedbenih umjetnosti Zadar Snova! - iz najave