Preskočite na glavni sadržaj

Paula Hawkins: 'Tiha vatra'

Od autorice velikog svjetskog hita 'Djevojka u vlaku' stigla je nova književna poslastica! 'Tiha vatra' (Mozaik knjiga, 2022.) kroz paletu nesređenih, devijantnih i uznemirujućih likova minuciozno oslikava kako potisnute traume i prešućene istine koje godinama tiho kuhaju u ljudima polako, ali nekontrolirano izlaze na površinu.
vrijeme: 22.07.2022. -
mjesto: Zagreb
url: https://mozaik-knjiga.hr/

Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim naslovima „Djevojka u vlaku“ i „U vodu“, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost.
 
Njezin prvi triler, „Djevojka u vlaku“, postao je veliki svjetski hit i prodao se u 23 milijuna primjeraka diljem svijeta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je najprodavaniji svjetski bestseler i hit na kino blagajnama s Emily Blunt u glavnoj ulozi. Ovaj prvijenac osigurao joj je svjetsku slavu i broj jedan na svim listama najprodavanijih romana poput New York Timesa i Sunday Timesa.
 
Jednako veliki uspjeh postigao je i njezin drugi kriminalistički roman „U vodu“. S gotovo 5 milijuna prodanih primjeraka i vrhovima lista Hawkins je učvrstila svoju poziciju u svijetu krimića.

Tiha vatra - Knjige - Mozaik knjiga (mozaik-knjiga.hr)