Preskočite na glavni sadržaj

Panel-rasprava 'Utjecaj novih medija na mentalno zdravlje djece i mladih'

Panel-rasprava na temu 'Utjecaj novih medija na mentalno zdravlje djece i mladih' održat će se u petak, 5. svibnja, s početkom u 11 sati, u Salonu 33 Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, a okupit će troje vodećih hrvatskih stručnjaka za ovu aktualnu i osjetljivu tematiku koji će iz različitih aspekata (psihologija, mediji, komunikacije, sociologija, socijalni rad) raspravljati o njoj.
vrijeme: 05.05.2023. -
mjesto: Osijek
url: https://www.facebook.com/odsjekzakulturu

Uz njih, sudionica panel-rasprave je studentica završne godine diplomskoga studija Akademije za umjetnost i kulture u Osijeku koja će, zajedno s moderatorom, predstavljati „glas mladih“ koji su u fokusu ove problematike. Predviđeno trajanje panel-rasprave je između 90 i 120 minuta.
 
Sudionici:
* Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja
* Doc. dr. sc. Lana Ciboci Perša, Odjel za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta; potpredsjednica Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu
* Tomislav Ramljak, voditelj Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek
* Mateja Grbić, studentica 2. godine diplomskoga studija AUKOS-a
Moderator: Ivan Martinović, student 1. godine diplomskog studija AUKOS-a  
 
Ova panel-rasprava završni je i središnji sadržaj četverodnevnoga događaja Dani medijske pismenosti AUKOS-a 2023. koje ovoga tjedna, od 2. do 5. svibnja 2023., organizira Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku (AUKOS) – Odsjek za kulturu, medije i menadžment, u suradnji s partnerima.