Preskočite na glavni sadržaj

Otvorenje izložbe 'Iracionalist' u Rijeci

Otvorenje izložbe “Iracionalist” održat će se u četvrtak 9. studenoga u 12 sati na Akademiju primijenjenih umjetnosti u Rijeci.
vrijeme: 09.11.2023. -
mjesto: Rijeka
url: https://apuri.hr/

Izložba radova nastalih na prvoj i drugoj Koloniji, s popratnim sadržajima, od četvrtka, 9.11.2023. godine, u 12:00 na Akademiji primijenjenih umjetnosti, https://apuri.hr.  Izložba je otvorena dva tjedna a može se pogledati u radno vrijeme Akademije. Otvaranje izložbe i promociju vode Damir Stojnić, Damir Steinfl i  Marta Berčić (u ime DIP-a). Radovi s prve i druge Kolonije bit će izloženi na skupnoj izložbi na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci. Otvaranje je u četvrtak,  9.11.22023. godine, u 12 sati.
 
Otvaranje izložbe bit će obogaćeno promocijom i predstavljanjem autora i radova.

Na Koloniji će ove godine sudjelovati renomirani hrvatski autori i autorice iz raznih dijelova Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Kolonija spaja umjetnike raznih generacija, stilova i smjerova, a zajednička motivacija za dolazak je prilika za stvaranje novog autorskog stripa, bez nametnih “gabarita” i cenzure,  sa slobodno odabranim tehnikama,  kako bi razmijenili iskustva, naraciju i likovnost, a povezali se radi prilike da stvaraju zajedno i radi zajedničkog cilja -  valorizacije autorskog stripa i ilustracije u RH.