Preskočite na glavni sadržaj

Otvorenje drugog postava 'Svjetlarne Lovran' u Galeriji Laurus

Kulturno-umjetnički projekt 'Svjetlarna Lovran', studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, nastavlja se u Galeriji Laurus u Lovranu novim postavom, od 2. prosinca 2021.
vrijeme: 02.12.2021. - 03.12.2021.
mjesto: Lovran
url: https://www.facebook.com/platformazaeksperiment

U fokus svog istraživanja ponovno postavljaju medij svjetla, a sve se može doživjeti tog i sljedećeg dana, u petak 3. prosinca, od 17.00 do 20.00 sati, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje. Zainteresirani će Galeriju moći razgledati po principu ‘pet po pet’, a za ulazak i boravak u Galeriji te razgledavanje “Svjetlarne Lovran” obvezno je korištenje medicinske maske ili maske za lice te održavanje potrebnog fizičkog razmaka.
 
Svjetlarna Lovran dio je koncepta Platforma za eksperiment 4.2, vannastavnog programa organiziranih scenografskih radionica Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci, koji u svojim umjetničkim istraživanjima spaja dva umjetnička područja: vizualno i izvedbeno, a organizira se od strane Općine Lovran i svojevrsni je nastavak prošlogodišnjeg iznimno posjećenog programa susjedstva Lovran u sklopu projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture.