Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave na 9. Production in PTF-a

Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 9. maraton izrade kratkog filma Production In, koji će se održati od 22. do 24. listopada u Klubu Pulske filmske tvornice.
vrijeme: 22.10.2021. - 24.10.2021.
mjesto: Pula
url: https://www.pulskafilmskatvornica.hr/9-production-in/

Production In je besplatna radionica u sklopu 17. Škole filma namijenjena svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u tri dana – od ideje do realizacije. Devet autora će pod vodstvom iskusnih edukatora realizirati svoj film u vremenski ograničenom stvaralačkom procesu i dobroj atmosferi praktičnog rada.
 
Radionica se sastoji od tri dijela –  razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže, Uvodno predavanje počinje u petak, 22. listopada u 10 sati. Tada se razvijaju ideje i stvara se produkcijski plan snimanja i montaže vremenski prilagođen svim polaznicima. Nakon toga slijedi intenzivni rad prilagođen polaznicima. Tri su snimateljska tima te šest montaža na raspolaganju. Mentori su na prisutni 24 sata, a svaki polaznik ima maksimalno 4 sata snimanja i 8 sati montaže.
 
Prijave za Production In otvorene su do 21 sat 21. listopada 2021. godine.
 
Voditelji radionica su filmski autor i pedagog Zorko Sirotić, filmski autor i snimatelj Mario Papić, snimatelji i montažeri Matej Đuzel i Michele Bulešić, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović te producent i filmski pedagog Marko Zdravković-Kunac.
 
Partneri 9. Production In-a su Medvid Produkcija, Kinoklub Zagreb i Hrvatski filmski savez.