Preskočite na glavni sadržaj

Otvara se Hrvatski centar koralja Zlarin

U Hrvatskom centru koralja Zlarin na inovativan i zanimljiv način ispričana je priča o stoljetnoj tradiciji koraljarstva na tom otoku šibenskog arhipelaga. Centar koralja Zlarin s radom počinje 2. lipnja 2023.
vrijeme: 02.06.2023. -
mjesto: Zlarin
url: http://hckz.hr/

Raznolik i bogat program za Šibenčane i goste organiziran je tijekom prva dva lipanjska vikenda na Zlarinu, a kako bi što više građana moglo uživati u ljetnim danima na otoku, razgledati Centar koralja Zlarin, družiti se uz glazbu i sudjelovati u ostalim aktivnostima, organiziran je i besplatan brodski prijevoz iz Šibenika.

Ulaz u Centar, spomenimo, slobodan je od petka 2. lipnja, zaključno s nedjeljom 11. lipnja, do kada posjetitelji mogu razgledati obnovljenu Kuću Kažerma u kojoj je vrlo zanimljivo ispričana priča o neraskidivoj stoljetnoj vezi koralja i Zlarinjana.   Radno vrijeme Centra je od 9 do 21 sat.

Posjetitelji koji Centar požele razgledavati u prva dva lipanjska vikenda, moći će se otokom i provozati biciklima koje će moći bez preuzeti bez naknade. Oba vikenda na Zlarinu traje i akcija slobodnog učlanjenja u Klub prijatelja, koji omogućuje besplatan ulaz na šibenske tvrđave i ulaznice za koncerte po prijateljskim cijenama.  

Centrom koralja upravlja Tvrđava kulture Šibenik.

Novosti vezane za Hrvatski centar koralja Zlarin možete pratiti na službenoj web stranici Centra kao i na Instagram i Facebook profilu.