Preskočite na glavni sadržaj

Osmo izdanje Free Art Glitch rezidencije u Karlovcu

KA-MATRIX i Format C u 2023. godini nastavljaju suradnju organiziranjem produkcije Free/Libre Art Glitch - FLAG 2023. Tema ovogodišnjeg FLAG-a su zvuk i audio modifikacije, a aktivnosti se provode kroz dvije etape.
vrijeme: 18.11.2023. -
mjesto: Karlovac

U subotu 18. studenog od 18:00 sati u karlovačkoj galeriji ZILIK bit će otvoren postav TV WALL na kojem će biti predstavljeni video i audio radovi polaznika/ca rezidencijalnih radionica prethodno provedenih u kolovozu ove godine.

Audio i video materijale predstavljene instalacijom snimali su Dina Gligo, Denis Mikšić, Vedran Gligo i Antonio Krstić u pogonima Tvornice turbina Karlovac pod vodstvom zagrebačkog multimedijskog umjetnika Tina Dožića.
Prikupljeni audio materijali će osim kao zvučna podloga na izložbi / instalaciji TV wall biti postavljeni i za slobodan mrežni download te će se korisititi kao soundtrack glitch dokumentarca koji zajednički producira ekipa Formata C i udruge KA-MATRIX.
 
Sve zainteresirane za sudjelovanje u postavljanju izložbe / instalacije pozivamo da nam se jave na info@ka-matrix.hr, telefon 095 444 6880 ili putem Facebook eventa / kontakta. Više informacija objavljivat ćemo na Facebook eventu.

Instalaciju TV Wall organizira KA-MATRIX - udruga za društveni razvoj u suradnji s umjetničkom organizacijom Format C u okviru programa Nova kultura_Hibridni grad 023. i Fubar uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija RH, Karlovačke županije, Grada Karlovca, Grada Zagreba i pomoć Dječjeg doma Vladimir Nazor.

Za više informacija molimo da nas kontaktirate mailom na info@ka-matrix.hr, telefonom, putem Facebook eventa ili osobno u prostorijama udruge KA-MATRIX

vodstvo snimanja: Tin Dožić
snimanje: Dina Gligo, Tin Dožić, Denis Mikšić, Antonio Krstić
audio obrada: Dina Gligo, Tin Dožić, Denis Mikšić, Bobo, Vedran Gligo
video produkcija: Denis Mikšić
audio programiranje: Vedran Gligo
izložbeni postav: Denis Mikšić, Dina Gligo, Vedran Gligo
produkcija: KA-MATRIX i Format C