Preskočite na glavni sadržaj

Online predstavljanje projekta 'Svoja'

Webinar kojim će se predstaviti projekt 'Svoja' održat će se 30. studenoga, u 10 sati, a zajednički ga organiziraju Knjižnica i čitaonica Grada Preloga te knjižnica Goethe-Instituta Kroatien uz financijsku potporu Agencije za elektroničke medije. Njihova misija je jačanje samopouzdanja i svijesti mladih djevojaka od 10 do 16 godina o postojanju rodnih i drugih stereotipa na internetu i društvenim mrežama, te promicanje pozitivne slike o vlastitom tijelu u online okruženju.
vrijeme: 30.11.2023. -
url: https://www.facebook.com/goetheinstitut.kroatien

Datum i vrijeme: Četvrtak, 30.11.2023. u 10:00 sati
Trajanje: 90 minuta

Poveznica za pridruživanje: Webinar će biti dostupan preko Zoom platforme. Poveznica je slobodna i dostupna svima koji žele prisustvovati.
ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/85295166023

Snimka webinara: Za one koji ne mogu prisustvovati, snimat ćemo cijeli webinar i kasnije objaviti snimku. U snimci će biti uključene korisne smjernice za korištenje naših edukativnih materijala.

Didaktički materijali: Svi sudionici koji prisustvuju webinaru i popune prijavni obrazac dobit će poštom besplatne tiskane postere.

Rok za prijavu za sudjelovanje je 29.11.2023, a prijaviti se možete preko Google obrasca: https://forms.gle/HoCATUo9so3HHJRJA

Ovo je izvrsna prilika da se upoznate s projektom, materijalima i metodama koji su pripremljeni za učitelje i knjižničare i ostale zainteresirane edukatore, na hrvatskom i njemačkom jeziku.

Projekt će predstaviti Maja Lesinger, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Grada Preloga, Lara Glavić Končar, dizajnerica koja potpisuje grafički dizajn i oblikovanje materijala i Snježana Božin, voditeljica knjižnice Goethe-Instituta Kroatien. Program vodi Dominika Lukačić - Murković, a tehničku podršku pruža Martina Ćosić Vuglec.