Preskočite na glavni sadržaj

Ohoho festival 2022.

OHOHO festival stripa i street arta s naglaskom na alternativni i underground strip izričaj odvija se u AKC Medika u Zagrebu, od 29. rujna do 2. listopada.
vrijeme: 29.09.2022. - 02.10.2022.
mjesto: Zagreb
url: https://attack.hr/
OHOHO festival je prostor za kreativnost, stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground i alternativnu umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalska događanja - crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori - namijenjeni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.
Bogat festivalski program nudi različite tribine, radionice, promocije stripova i ostale popratne sadržaje poput: Radionica stripa za djecu i mlade, Promocija izdavača BARBATUS, Promocija fanzina Farto, Tribina 30 godina STRIPBURGERA i SLOVENSKI STRIP, Promocija novog broja STROPA i mnogi drugi.

Festival nastaje u organizaciji AKC Attack, a umjetnički ga oblikuju četvero hrvatskih umjetnika/ca - Lea Kralj Jager, Marko Dješka, Mario Miličić i Apolonija Lučić. Suorganizatori su Filip Tomasov i Nadine Labib.

Facebook-događanja

Opširnije:
https://www.facebook.com/ohoho.festival