Preskočite na glavni sadržaj

Odabrani pozvani natjecatelji u Natječaju za dizajn vizualnog identiteta Sveučilišta u Splitu

Ocjenjivački sud javno-pozivnog Natječaja za dizajn vizualnog identiteta Sveučilišta u Splitu odabrao je šest autora/timova koji će kao pozvani natjecatelji sudjelovati u daljnjem tijeku Natječaja. To su: Design Bureau Izvorka Jurić, đkć, Filburg, Linear studio, NovoST i Sensus Design Factory.
vrijeme: 21.02.2022. -
url: http://dizajn.hr/

Odabrani pozvani natjecatelji

Svoj interes da kao pozvani natjecatelji sudjeluju u Natječaju za dizajn vizualnog identiteta Sveučilišta u Splitu iskazalo je ukupno 48 autora/timova. Ocjenjivački sud Natječaja u sastavu: Kažimir Hraste, Tina Ivezić, Tomislav Kilić, Ivana Pletković, Viktor Popović, Damir Prizmić i Narcisa Vukojević, je na temelju portfolija i referenci zainteresiranih natjecatelja odabrao šest pozvanih autora/timova:

Design Bureau Izvorka Jurić (Izvorka Jurić, Jurica Kos)
đkć (Zoran Đukić, Neva Zidić)
Filburg (Andrej Filetin, Mila Marina Burger, Joanna Pellizer)
Linear studio (Nora Mojaš, Made Miličević)
NovoST (Damir Bralić, Milan Sivački)
Sensus Design Factory (Kristina i Nedjeljko Špoljar)

Raspisivač i Provoditelj natječaja poziva sve ostale zainteresitane autore i timove da sudjeluju u natječaju te prisustvuju online USMENOM BRIFINGU koji će se održati u četvrtak 24. veljače s početkom u 14 sati putem Zoom platforme. Svi zainteresirani natjecatelji koji žele sudjelovati na usmenom brifingu moraju obavezno najaviti svoje sudjelovanje najkasnije do srijede 23. veljače do 20 sati. Detaljnije