Preskočite na glavni sadržaj

Objavljena snimka panela Novi zakon u Hrvatskoj na NEM Dubrovniku 2022.

Objavljena snimka panela Novi zakon u Hrvatskoj na NEM Dubrovniku 2022.
NEM Dubrovnik i ove je godine doveo vrhunske govornike koji su posjetiteljima prezentirali goruće teme iz industrije. Jedan od programa bio je posvećen najavi novih zakonskih regulativa o elektroničkim medijima koje će utjecati na operatere, streaming platforme i nacionalne televizije u Hrvatskoj te hrvatske audiovizualne djelatnike.
Snimku panela održanog u sklopu programa Novi zakon u Hrvatskoj možete pogledati na stranicama NEM-a, kao i snimke ostalih prezentacija i Q&A sesija. 
 
Kao najrelevantniji dio ovogodišnjeg izdanja NEM Dubrovnika 2022, istaknuo se poseban program Novi zakon u Hrvatskoj (New Law in Croatia) pod pokroviteljstvom Hrvatskog audiovizualnog centra, Agencije za elektroničke medije i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. Kroz panele, prezentacije i primjere iz prakse, publici su detaljno predstavljeni najutjecajniji aspekti novih zakonskih regulativa.
 
Panel, na kojem su čelni ljudi iz industrije razgovarali o integraciji ulaganja u lokalnu produkciju i audiovizualna djela kroz poslovnu strategiju, je moderirao Krešimir Partl, državni tajnik u Ministarstvu kulture i medija, a panelisti su bili Chris Marcich (Hrvatski audiovizualni centar), Danijel Pek (Antitalent), Siniša Đuranović (Hrvatski telekom) i Nikola Klisović (A1 Hrvatska). Tekstualni sažetak panela i programa Novi zakon u Hrvatskoj možete pronaći ovdje
 
Cijelu snimku panela možete pogledati na OVOJ poveznici, a tu se nalaze snimke i ostali panela, prezentacija i Q&A sesija održanih na ovogodišnjem NEM Dubrovniku. Spomenuti panel je na drugoj stranici u videogaleriji, drugi video po redu. 
 
Izvor: HAVC