Preskočite na glavni sadržaj

Obiteljski festival 'Teatrino pod zvijezdama'

'Teatrino pod zvijezdama' – obiteljski festival za malu i veliku djecu održat će se 31. srpnja 2022. s početkom u 18 h na lokacijama 'Najmanjeg kazališta na svijetu' i starogradske jezgre srednjovjekovnog gradića Brseča u organizaciji 'Najmanjeg kazališta na svijetu' - Teatra Oz. 
vrijeme: 31.07.2022. -
mjesto: Brseč
url: https://www.facebook.com/teataroz/
Promovira kazališta koje njeguju male i minijaturne kazališne forme, ali i sve druge umjetnosti i umjetnike koji svoje radove „pakiraju u malo i minijaturno“.
4. kolovoza u 20 h "Tetrino" pohodi u Mošćenice s predstavom "Pričom te zovem" Margarete Peršić.
Ove godine program se sastoji od 1 radionice za djecu, 2 predstave, 1 interaktivne izložbe te pratećeg programa za najmlađe, obitelj, ljubitelje kazališta i umjetnosti te sve one koji će to tek postati. Programi su prilagođeni obiteljima, posebno djeci uzrasta od 5 – 13 godina.
Tema ovogodišnjeg izdanja festivala je vjetar i dah. Poigravamo se vjetrom i svim njegovim mogućim pojavnostima. Kroz različite umjetničke izraze uvrstili smo ih u program. Publika ima priliku kroz umjetnički uzbudljive sadržaje na trenutak zastati u potrazi za izgubljenim vremenom i otvorenog se srca prepustiti imaginaciji i sanjarenju te se zajedno s nama prisjetiti da male stvari i mali trenuci nisu baš uvijek mali.