Preskočite na glavni sadržaj

Nove radionice snimanja Vloga u školama

Snimiti svoj prvi vlog video nije jednostavan zadatak. Učenici iz osnovnih škola Antun i Stjepan Radić iz Gunje te Nova škola iz Samobora napravit će upravo to u 'Participativnom online filmskom klubu Sedmi kontinent' Udruge Djeca susreću umjetnost. Pritom će se i dobro zabaviti uz voditeljicu Daliju Dozet i zanimljive goste goste iz svijeta filma: redateljice Čejen Černić i Lanu Kosovac, te montažera Danijela Brlasa.
vrijeme: 08.05.2023. -
mjesto: Gunja / Samobor
url: https://www.sedmikontinent.org/

Naučit će osnove pisanja i pripremanja scenarija te snimanja video materijala na mobitelima u "kućnoj radinosti", ali i analizirat što su vidjeli, kao i ono što će tek snimiti: odlučiti što, kako i zašto. Međusobno će surađivati u stvaranju sadržaja kroz koji će naučiti puno više o filmu i stvaranju filma.
 
Dalija Dozet propituje filmski jezik u različitim područjima filmskog stvaralaštva kao redateljica i scenaristica, a surađuje na igranim, dokumentarnim i eksperimentalnim filmovima svih dužina i formata. Pokrenula je filmsku reviju Filmska Runda u Osijeku. Članica je Društva hrvatskih filmskih redatelja i dopredsjednica Kinokluba Zagreb.
 
Udruzi Djeca susreću umjetnost dodijeljena su bespovratna sredstva koja su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Ukupna vrijednost projekta je 411.964,63 kune. Broj ugovora o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava: UP.02.1.1.14.0085
 
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge Djeca susreću umjetnost.