Preskočite na glavni sadržaj

NEM Zagreb 2023 najavio više od 30 govornika

Svoj dolazak na NEM Zagreb 2023 potvrdilo je više od 30 govornika, članova žirija i moderatora. Događaj koji se održava od 6. do 8. prosinca 2023. u hotelu Esplanade Zagreb, ponovno će se fokusirati na kreativnu stranu TV industrije – ne samo kada su u pitanju TV serije nego i film. Glavni cilj je edukacija, povezivanje, produkcija, koprodukcija i promocija profesionalaca, tvrtki i projekata te akvizicija sadržaja unutar i izvan CEE regije. 
vrijeme: 06.12.2023. - 08.12.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://neweumarket.com/zagreb/

NEM Zagreb će okupiti vrhunske TV profesionalce koji su na čelu europske TV industrije u rasponu od izvršnih direktora i senior menadžera, voditelja projekata i programskih voditelja,  urednika sadržaja, globalnih direktora sadržaja do voditelja produkcije, izvršnih producenata, kreativnih producenata, voditelja drame i voditelja koprodukcije, pisaca, medijskih stručnjaka, konzultanata, direktora prodaje i voditelja prodaje, novinara i mnogih drugih koji dolaze iz kompanija kao što su Warner Bros. Discovery, Mediawan, All3media, Beta Film, Fremantle, Paprika Studios, Banijay, TVP, France Television, TV Nova /Voyo, SVT, YLE, Europska komisija, Telekom Srbija, RTV Slovenija, Drugi plan…
 
Potpuni popis potvrđenih govornika i članova žirija možete pronaći ovdje.
 
Brojne mogućnosti na NEM Zagrebu
 
Vrijedni uvidi u medijski krajolik koji se neprestano mijenja podijelit će se tijekom raznih panela, 1-na-1 intervjua, prezentacija i posebnih programa kao što su NEM Contest, NEM Awards i Content Showcase. Najnoviji sadržaji i novosti iz industrije koji dolaze iz CEE bit će prikazani tijekom eksluzivnih screeninga i programa Content Showcase. Najbolje dramske TV serije u srednjoj i istočnoj Europi bit će nagrađene na dodjeli nagrada NEM Awards, dok će platforma za nove serije i filmske ideje, NEM Contest, dati priznanje i priliku za daljnji razvoj najkreativnijim idejama u četiri različite kategorije.
 
Organizatori su najavili dodatnu potvrdu govornika u nadolazećim tjednima kao i više informacija o novim i unaprijeđenim događanjima na trećem izdanju NEM Zagreba.
 
NEM Zagreb 2023 sufinancira Europska unija, kroz potprogram Kreativna Europa MEDIA. Više informacija potražite na web stranici NEM Zagreb 2023.
 
New Europe Market
 

New Europe Market (NEM) zajednički je naziv za niz događaja koje organizira Mediavision, hrvatska agencija za marketing i televizijsku industriju. NEM se već tradicionalno održava u Dubrovniku, a 2019. godine prvi je put održan i NEM Zagreb posvećen televizijskom stvaralaštvu.
 
Sve informacije o događaju i cijenama dostupne su na službenoj stranici NEM Zagreb 2023.