Preskočite na glavni sadržaj

Nastavlja se edukativni program 'Profesor Baltazar online'

Udruga Institut za popularizaciju znanosti provodi projekt Profesor Baltazar online, UP.02.1.1.14.0023 u sklopu poziva 'Umjetnost i kultura online' u suradnji s partnerima Krapinsko-zagorska županija i kazalištem Tvornica lutaka. Sredinom prosinca slijedi treća online radionica na temu scenskoga nastupa i glume. 
vrijeme: 14.12.2021. -
url: https://www.izpz.hr/profesor-baltazar-online/
Ovaj edukativni kulturno-umjetnički online program se sastoji od četiri online radionice. Prva „Animacijska“ radionica završena je u svibnju, a druga radionica „Kako napraviti predstavu“ traje i u petom je tjednu provedbe. Slijedi online radionica „Scenskoga nastupa i glume“ koja započinje sredinom prosinca 2021., a potom je na rasporedu četvrta - „Kvizna“ radionica na temu naučenog u prve tri radionice. U projekt je uključeno više od 100 sudionika u dobi od 7 do 10 godina (niži razredi) u deset osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije i deset nastavnica.
Više informacija o projektu na mrežnoj stranici Instituta za popularizaciju znanosti.
Bespovratna sredstva u iznosu od 495.193,97 kn za provedbu projekta osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 420.914,87 kn i Državnog proračuna RH, Ministarstvo kulture i medija, u iznosu od 74.279,10 kn.

Online sadržaji projekta

Aktualnosti pratite na Facebook stranici Udruge.