Preskočite na glavni sadržaj

Najavljena druga sezona edukacijskog serijala 'Na svome putu'

Edukacijski serijal Zvjezdana Ružića odvijat će se online te će se distribuirati putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama te službenih mrežnih stranica škola i internim komunikacijskim kanalima institucija. 
vrijeme: 20.01.2022. -
url: https://www.facebook.com/pianotron/

'Za razliku od prve sezone, u kojoj sam imao koncept da podijelim neka svoja razmišljanja na meni važne teme a kasnije uživo izvedem komadić neke svoje skladbe, ovoga puta fokus je na - konkretnom znanju. Dakle, osmislio sam šesnaest epizoda, te u svakoj od njih planiram učenicima odsvirati primjere za vježbu, a usto će ih čekati link s notama u opisu svakog videa - te će svi učenici moći uz mene svirati i aktivno pratiti svaki video.
Uz to, ove sezone imati ću i dva gosta iznenađenja, ljude koji su bili važni na mom putu glazbenog odrastanja. I te će note učenici moći skinuti na linku te svirati uz nas. Uglavnom, biti će ovo jedna jako zabavna i prije svega interaktivna sezona - u kojoj planiram videa snimati iz tjedna u tjedan, kako bih u svakom novom videu mogao odgovoriti na neka od pitanja koja mi učenici i svi zainteresirani ostave u opisu prethodnog videa.' Zvjezdan Ružić

~

Zvjezdan Ružić - 'Na svome putu', 1. sezona