Preskočite na glavni sadržaj

Nacionalni informativni dan Programa Obzor Europa (10. travnja 2024.)

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Europska komisija i Srce organiziraju 10. i 11. travnja 2024. godine dva važna nacionalna događanja namijenjena potencijalnim prijaviteljima na natječaje programa Obzor Europa koja će se održati u hotelu Westin u Zagrebu. Sudjelovanje na oba događanja je besplatno. Rok za prijavu: 8. 4. 2024.
vrijeme: 10.04.2024. - 11.04.2024.
mjesto: Zagreb
url: https://www.obzoreuropa.hr/

Nacionalni informativni dan* namijenjen je potencijalnim prijaviteljima na natječaje programa Obzor Europa, a svrha mu je dati opći pregled mogućnosti ovog Programa, ključne informacije vezane uz područja Programa navedena u programu događanja, kao i ključne informacije o nacionalnom sustavu podrške za sve prijavitelje u svrhu razvoja njihovih projektnih prijedloga.

Nastavno na nacionalni informativni dan programa Obzor Europa 11. travnja uslijedit će događanje „Horizon Europe Implementation Day in Croatia“ na temu praktičnih aspekata prijave i provedbe projekata programa Obzor Europa kojem je cilj prenijeti korisnicima informacije o pronalaženju prilika koje odgovaraju njihovim interesima, pružiti korisne savjete za što uspješnije podnošenje projektnih prijedloga, predstaviti pravila za implementaciju projekata te dati praktične savjete vezano za eksploataciju rezultata projekta i povećanje učinka projekta.

Dodatne informacije i prijave>>>

Izvor: Obzor Europa
 
* iz programa izdvajamo
Paralelna sesija 4:
Klaster 2 - Kultura, kreativnost i uključivo društvo
dr. sc. Sandra Begonja, nacionalna osoba za kontakt za Klaster 2 - Kultura, kreativnost i uključivo društvo, AMPEU
Pitanja i odgovori