Preskočite na glavni sadržaj

MSU Ljetni kamp 2022.

Za kraj školske godine, prvi tjedan ljetnih praznika, Muzej suvremene umjetnosti organizira edukativno-kreativan program pod nazivom MSU Ljetni kamp. Kamp je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a održavat će se od utorka (28. lipnja) do petka (1. srpnja) u terminu od 9 do 16 sati.
prijava: 26.5.2022
url: http:///www.msu.hr
U sklopu kampa djecu očekuje raznovrsni program koji uključuje: posjete izložbama postavljenima u MSU uz stručno i interaktivno vodstvo, kreativne likovne radionice koje obuhvaćaju različite suvremeno-umjetničke teme i tehnike, upoznavanje s pojmom i iskustvo virtualnog muzeja putem projekta Micro-Folie koji trenutno gostuje u MSU i drugo. Osim toga, zabavit ćemo se uz razne društvene igre, razgibavati na platou na jutarnjim tjelovježbama, gledati animirane filmove u produkciji Zagreb filma te spuštati toboganom!
Za kraj kampa (1. srpnja) ići ćemo na Vrhovec u Zbirku Richter, koja je bila dom proslavljenog hrvatskog arhitekta Vjenceslava Richtera i Nade Kareš Richter. Razgledat ćemo zbirku te se družiti u dvorištu pripremajući završnu izložbu radova polaznika i piknik za roditelje.

Prijave se primaju do 26.5.2022. na mail: edukacija@msu.hr, a u cijenu kampa su uključene užine i ručak.

Mjesto: Muzej suvremene umjetnosti Zagreb i Zbirka Richter na Vrhovcu
Datum: 28.6. – 1.7.2022.
Vrijeme: od 9 do 16 sati
Cijena: 800 kn
Voditeljica: Ivana Šešlek
http://www.msu.hr/dogadanja/msu-ljetni-kamp/974/hr.html
 
Vidi i:

UMJETNOST I EKSPERIMENT: NOVE TENDENCIJE – KINETIČKA UMJETNOST
besplatne radionice za djecu od 12 do 18 godina

RADIONICE UMJETNIČKE KRITIKE
besplatne radionice za mlade od 18 do 27 godina