Preskočite na glavni sadržaj

'Mladi smo, pa šta?' - konferencija

Nacionalna konferencija za mlade pod nazivom 'Mladi smo, pa šta?' će se održati u četvrtak, 24. studenog, u Zagrebu i Samoboru. Sudjelovanje je besplatno zahvaljujući financijskoj podršci projekta 'Mreža za aktivaciju mladih' koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
vrijeme: 24.11.2022. -
prijava: 20.11.2022.
mjesto: Zagreb / Samobor
url: https://www.facebook.com/Mreza.za.aktivaciju.MLADIH

Sudjelovanje je moguće uz prijavnicu koju je potrebno ispuniti do 20.11.2022. (nedjelja). Sudionicima konferencije bit će osigurana hrana, pokriveni putni troškovi i promo materijali zahvaljujući donatorima. U slučaju da sudionici žive izvan Zagreba, bit će osiguran i smještaj. Na kraju konferencije dobiva se potvrda o sudjelovanju.

Nazivom konferencije 'Mladi smo, pa šta?' želi se istaknuti da dob nije blokada mladima za izražavanje svojih potreba i predlaganje rješenja. Program su sastavljali mladi lideri čime se osigurava participativnost i da je konferencija tematski bliska mladima.
 
Prvi dio programa održat će se u prostoru Centra za mlade Bunker u Samoboru. Na konferenciji će organizatori predstaviti analizu društvenog utjecaja predloženih intervencija kroz projekt „Mreža za aktivaciju mladih“.
 
Mladi lideri predstavit će inicijativu 'Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!'. Ova inicijativa pomaže mladima da se upoznaju sa širim spektrom argumentacije za odabir zanimanja. Bit će održan i prvi panel na temu 'Transparentno zapošljavanje' koje će mladima olakšati prepoznavanje posla koji odgovara njihovim željama.
 
Sudionici će u prvom djelu programa sudjelovati i u world caféu pod nazivom 'Što nas mlade brine?'. Na kraju programa u Samoboru bit će OPEN MIC nastup odabranih sudionika koji iskažu interes u prijavnici za konferenciju. Pobjednike OPEN MIC-a čeka vrijedna nagrada.
 
Drugi dio programa održat će se u prostoru Boogaloo u Zagrebu. Program započinje panel diskusijom 'Društvene mrže: prilike i neprilike' u kojoj će sudjelovati hrvatski influenceri. Nakon toga se sudionici počinju opuštati sudjelovanjem u pub kvizu pod nazivom „Mladi smo, pa svejedno nešto znamo“. Završetkom kviza slijedi umrežavanje svih sudionika konferencije u opuštenoj atmosferi Boogaloo kluba do ponoći.

Pratite Mrežu za aktivaciju mladih na društvenim mrežama (Facebook, Instagram), a upite šaljite na mladi@zamisli.hr