Preskočite na glavni sadržaj

Međunarodni centar za umjetnost predstavlja rezultate Erasmus+ projekta iACT

U sklopu projekta Inclusion through Activism, Communication and Tolerance - skraćeno iACT - u Zagrebu će se sljedeći tjedan održati dva događanja na kojima će mladi ljudi, polaznici edukativnog programa projekta i njihovi mentori predstaviti rezultate projekta - kurikulum desetomjesečnog edukativnog programa, kratki digitalni tečaj na temu inkluzije i tolerancije te YouTube kanal s radovima polaznika.
vrijeme: 23.10.2023. -
mjesto: Zagreb
url: https://mcu.hr/
U ponedjeljak, 23.10.2023. u 20h mladi će polaznici održati predavanje za studente i učenike strukovnih škola uz razgovor na temu inkluzije, a u srijedu 25.10.2023. u 10h mentorice Andreana Baeva-Motušić i Romana Petrušić govorit će o projektu, temama, metodama i rezultatima projekta.
Ulaz na oba predavanja je besplatan uz prethodnu prijavu. Sve informacije o događanjima možete vidjeti na Facebook stranici Međunarodnog centra za umjetnost gdje također možete i prijaviti svoj dolazak.
Projekt provodi od 1.11.2022. do 1.11.2023. Međunarodni centar za umjetnost iz Zagreba u partnerstvu s belgijskom neprofitnom organizacijom U-Thrive Europe iz Brisela a uključuje 30 mladih ljudi u dobi od 18 do 25 godina i četiri mentorice, iz Hrvatske i Belgije.

Projekt je sufinancirala Europska komisija u sklopu Erasmus+ programa.

Sadržaj obavijesti isključiva je odgovornost Međunarodnog centra za umjetnost.