Preskočite na glavni sadržaj

Međunarodna izložba: Zagreb Black Friday Art Walk

U srijedu 23. studenoga u Galeriji specijalne policije u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 1, otvara se međunarodna umjetnička izložba pod nazivom 1st  Zagreb Black Friday Art Walk koja će se moći posjetiti do 27. studenoga 2022.
vrijeme: 23.11.2022. - 27.11.2022.
url: https://www.facebook.com/pages/Dom-Specijalne-Policije/285658591514594
ART WALK je jedinstvena izložba koja se po prvi puta održava u gradu Zagrebu i u sklopu koje je omogućeno cjelodnevno druženje umjetnika s publikom. Ovo zanimljivo umjetničko i kreativno događanje samostalno je osmislila i organizirala skupina umjetnika radi promocije umjetnosti i umjetnika u Hrvatskoj te uključivanja šire javnosti u suvremene umjetničke tokove.

U navedenom izložbenom konceptu sudjeluje dvadeset renomiranih domaćih i inozemnih umjetnika, koji će predstaviti svoja umjetnička djela nastala u različitim medijima poput keramike, nakita i slikarstva. Pridružit će im se kao izlagač i Art&CeRZe - inkluzivna galerija Centra za rehabilitaciju Zagreb.

ART WALK uz cjelodnevno druženje s umjetnicima omogućuje da se izravno podrži autore te kupi umjetnički rad po jedinstvenim promotivnim cijenama.

Opširnije