Preskočite na glavni sadržaj

MEDIA Info dan na ZFF-u: 'Što tu ima za mene?'

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA Hrvatske u sklopu ovogodišnjeg izdanja Zagreb Film Festivala organizira događanje pod nazivom 'MEDIA Info dan – što tu ima za mene?', koje će se održati 7. studenog, s početkom u 12 sati.
vrijeme: 07.11.2023. -
mjesto: Zagreb

Događanje 'MEDIA Info dan - što tu ima za mene?' će se održati u sklopu ovogodišnjeg izdanja Zagreb Film Festivala, a fokusirat će se na Potprogram MEDIA Programa Kreativna Europa. Naime, u sklopu događanja, voditeljica DKE – Ureda MEDIA RH Martina Petrović podijelit će sa sudionicima smjernice (tips & tricks) za prijavu vlastitog filmskog projekta na pozive Potprograma MEDIA.
 
Osim toga, pojasnit će bitne aspekte ispunjavanja prijavnih obrazaca, a naposljetku i najvažnije segmente primjera dobre prakse. Dodatno će također obraditi i važnost financiranja kratkih filmova u sklopu Potprograma MEDIA, i to putem skupnih poziva za financiranje (mini-slate i slate) kao poticaja za nove talente.
 
Događanje će se održati u utorak, 7. studenog 2023. s početkom u 12 sati u Kazališnoj dvorani Akademije dramske umjetnosti, Trg Republike Hrvatske 5, Zagreb.
 
Zainteresirani za sudjelovanje se mole da ispune obrazac za registraciju
 
Događanje će se održati na engleskom jeziku.
 
Izvor: HAVC