Preskočite na glavni sadržaj

Listopad 2023. u Pogonu - domu nezavisne kulture!

Pogon najavljuje događanja koja će se održavati u prostorima zagrebačkog Pogona Jedinstvo tijekom tekućeg mjeseca.
vrijeme: 01.10.2023. - 31.10.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://www.pogon.hr/
Listopadski program započinje radionicom Glas kao tijelo koja je namijenjena svima koje zanima glas i izražajne vokalne mogućnosti.

Arbajt Kolektiv premijerno u Velikoj dvorani Pogona Jedinstvo izvodi Arbyte 2.0, drugo poglavlje njihovog on-going projekta.
 
Na radionici Intuitivno-vokalnog komponiranja polaznici/-ce će se baviti istraživanjem svojih glasova, te bilježenjem istih kroz grafičko notiranje.
 
Izvedba Beating preispituje odnos čovjeka i softwarea, te kako se taj odnos ponaša kada je software dirigent i nositelj naredbi, a čovjek izvršitelj istih.
 
Zodiac - Krug malih životinja posljednji je, treći nastavak trilogije Horror House Project, čiji se osnovni koncept zasniva na zastrašujućim pojavama koje se nadvijaju nad cirkusom.
 
Na Sjemenarskoj radionici saznajte zašto i kako sačuvati sjeme, zašto je važna agrobioraznlikost koje su razlike između sorti, hibrida i GMO sjemena!

Ovogodišnja Gibanja 2023 su višednevno međunarodno zvučno događanje koje predstavlja uzbudljiv program iz raznolikih područja zvuka.

Zakrpe i spojnice projekt je koji će na šest dana useliti u dvorane Pogona Jedinstvo te održati niz prezentacija, diskusija, izvedbi, audio i video umjetnosti i radionica.

Raspored događana provjerite na poveznici:
https://www.pogon.hr/program/