Preskočite na glavni sadržaj

Lektira na nov način - tri nova audio izdanja

Izdavačka kuća 'Semafora' objavljuje tri audio izdanja: lektirni naslovi 'Bum Tomica', 'Vanda' i 'Debela' autorice Silvije Šesto od sada su kao audio knjige dostupni u mobilnoj aplikaciji book&zvook.
vrijeme: 14.09.2023. -
url: https://www.bookzvook.com/

Silvija Šesto diplomirala je filozofiju i književnost. Pisanjem se bavi od srednje škole. Objavila je podosta proze, poezije za „odrasle" i drama. Za djecu i mlade (a i njihove starce!) objavila je romane Vanda, Debela, Tko je ubio Pašteticu, Zezomljani, Pa to je ljubav, Leon Napoleon, zbirku priča Ružičasta sanjarica, igrokaze Pričalica, serijal priča Bum Tomica 1, 2, 3 i 4 i još, još mnogo toga. Čak je pet njezinih naslova za djecu uvršteno u osnovnoškolsku lektiru.
 
Osim što kroz izražajne glumačke izvedbe, glazbu i zvučne efekte stvaraju čaroliju i donose užitak čitanja, audio knjige imaju i edukativne kvalitete. One su idealan alat za suvremeni proces poučavanja, jer olakšavaju pristup književnosti i potiču razvoj čitalačkih navika kod učenika svih dobnih skupina.
 
Audio knjige nude priliku da književne klasike i suvremenu literaturu prilagodimo potrebama novih generacija i tako probudimo njihovu ljubav prema knjizi i čitanju.
 
Poslušajte ulomke na book&zvook - knjige (bookzvook.com).