Preskočite na glavni sadržaj

Kreativna Europa: Online događanje za pronalaženje projektnih partnera

Poziv za Europske projekte suradnje otvoren je 19. listopada s rokom za predaju projektnih prijedloga 23. siječnja 2024. godine. Tim povodom, Deskovi Kreativne Europe iz 22 države koje sudjeluju u Programu, 30. studenog organiziraju online događanje za pronalaženje projektnih partnera na kojem će se predstaviti potencijalni projektni prijedlozi koji planiraju prijavu na trenutno otvorenom pozivu.
vrijeme: 30.11.2023. -
url: https://deskkultura.hr/

Događanje za pronalaženje partnera i predstavljanje projektnih prijedloga, održat će se u četvrtak 30. studenog 2023. godine u trajanju od 2 sata, a s početkom u 11:00 sati.
Na ovom događanju može se prijaviti za predstavljanje projektnih prijedloga ili se registrirati za sudjelovanje kao promatrač i potencijalno postati partner za jedan od projekata.
 
PREDSTAVLJANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA
Iz svake države koja sudjeluju u ovom događanju, predstavit će se po jedan projekt koji je, s obzirom na blizinu roka za predaju projektnih prijedloga, dovoljno osmišljen i u naprednijoj fazi razvoja.

Uvjeti za podnošenje prijedloga isti su kao i za službenu prijavu:
  • Prijavitelji su pravne osobe sa sjedištem u jednoj od zemalja sudionica Kreativne Europe
  • Vodeći partner mora imati pravno postojanje najmanje 2 godine na datum roka za podnošenje
  • Poziv za Europske projekte suradnje podržava projekte koji uključuju organizacije u kulturnim i kreativnim sektorima svih veličina iz različitih zemalja kako bi kreirale sektorske ili međusektorske aktivnosti s jasnom europskom dimenzijom.
Svaki projektni prijedlog imat će 5 min. za predstavljanje + 15 minuta za pitanja i odgovore u izdvojenim prostorijama s odabranom/zainteresiranom publikom.

Projektni prijedlozi koji se žele predstaviti, mogu se prijaviti do četvrtka, 23. studenog putem https://forms.gle/KF8P9Kf8AmkUUdgd9
 
PROMATRAČI
Sudionici odnosno potencijalni projektni partneri koji žele prisustvovati ovom događanju kao promatrači mogu se registrirati do 30. studenog putem : https://europacriativa-eu.zoom.us/meeting/register/tZMrf-iprTIvGNJdcBa9EpM549T7USRnueSk . Nakon registracije, promatrač će dobiti link za automatski pristup događanju.
 
Ovaj događaj organiziraju Deskovi Kreativne Europe iz Armenije, Austrije, Belgije, Hrvatske, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francuske, Gruzije, Njemačke, Grčke, Mađarske, Islanda, Kosova, Latvije, Luksemburga, Portugala, Poljske, Slovenije, Švedske i Ukrajine.

Izvor: DKE - ured Kultura RH