Preskočite na glavni sadržaj

Koncertno čitanje bajke 'Tri praščića' u Osijeku

'Priča mi se priča' naziv je projekta kojeg provodi Teatar Poco Loco u partnerstvu s Centrom za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek'. Pričaonica, čitaonica i igraonica, uz glazbu i ilustracije  - Teatar Poco Loco najavljuje koncertno čitanje bajke 'Tri praščića' uz glazbu i ilustracije uživo ove subote, 9. ožujka, s početkom u 11 sati, u Kulturnom centru Osijek.
vrijeme: 09.03.2024. -
mjesto: Osijek
url: https://kulturni-centar.hr/

Projekt je dio programa Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske koji omo-gućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u RH.

Predstava traje 30 minuta, a preporučeni uzrast za predstavu je 3+.

Na subotnju predstavu u Osijeku Teatar Poco Loco pozvao je tri mala brata praščića, koji će ostaviti sve svoje važne poslove kojima se bave (kupanje u blatnom jezercu, brojanje kamenčića, odgonetavanje oblika oblaka, prodavanje zjaka) samo da bi vam ispričali priču o jednoj situaciji kad ih je vuk htio pojesti, ali nije uspio.

Praščići će naučiti da je u životu važno truditi se i raditi svaki posao valjano i pošteno. I zato će zgrabiti pile, čekiće, sjekire, čavliće i sagraditi čvrste kućice da se obrane od vuka!

Predstava je namijenjena prvenstveno polaznicima Centra za odgoj i obrazovanje 'Vinko Bek', ali bit će dostupno i 30 besplatnih ulaznica za građanstvo koje možete preuzeti na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/A, Osijek) od ponedjeljka  do subote  7-23 sata.

Ulaz na predstavu bez ulaznice neće biti moguć. Zbog ograničenog broja mjesta, požurite po svoje ulaznice!