Preskočite na glavni sadržaj

Koncerti Abba Symphonic Real Tribute Showa u travnju u Zagrebu, Zadru i Splitu

Abba Symphonic Real Tribute Show, koji autentično promovira glazbu švedske grupe Abba, najavljuje za travanj u sklopu aktualne turneje tri koncerta - i to 13. travnja u KC Dražena Petrovića u Zagrebu, 14. travnja u dvorani Višnjik u Zadru, te 15. travnja u splitskim Gripama, nakon što su rasprodani koncerti koji će se krajem siječnja održati u Rijeci, Varaždinu i Zagrebu.
vrijeme: 13.04.2023. - 15.04.2023.
mjesto: Zagreb / Zadar / Split
url: https://www.facebook.com/abbasymphonicrealtributeshow/

Švedska grupa Abba na glazbenoj se sceni pojavila na natjecanju za pjesmu Eurovizije 1974. sa skladbom "Waterloo", a njezin je uspon počeo 1975. godine s pjesmom "S.O.S.". Na svjetski se vrh lansirala pjesmom "Mamma Mia". U razdoblju od 1972. do 1982., Abba je kao najuspješnija švedska skupina svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od 400 milijuna ploča.
 
U godini u kojoj Abba slavi 50 godina postojanja, nastavlja se projekt Abba Symphonic koji autentično promovira glazbu legendarnog benda oživljavajući njihove najuspješnije hitove uz pratnju simfonijskoga orkestra, stoji u najavi.
 
Nakon što su rasprodani koncerti koji se održavaju 27. i 29. siječnja u Rijeci i Zagrebu te gotovo rasprodan koncert 28. siječnja u Varaždinu, Abba Symphonic Real Tribute Show najavljuje još tri koncerta aktualne turneje u travnju.
 
U izvedbi hitova kao što su "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Super Trouper", "The Winner Takes It All", "S.O.S.", "Fernando" i drugi, uz simfonijski orkestar nastupit će Abba Real Tribute bend, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom i izvrsnom interpretacijom.
 
"Snaga koju ima ovaj show leži u vrhunskoj interpretaciji, glazbenom putovanju u neka jednostavnija vremena puna blještavila i scenskom nastupu nabijenom nevjerojatnom energijom", stoji u najavi.
 
Izvor: Hina

ABBA Symphonic Real Tribute Show | Facebook