Preskočite na glavni sadržaj

Koncert za bebe i roditelje ove subote u Varaždinu

Nakon nastupa na Špancirfestu, glazbenice i profesorice Glazbene škole u Varaždinu - Lea Šantek i Melanija Gradečak spremile su novo glazbeno druženje - Koncert za roditelje i bebe u sklopu popratnih programa 52. Varaždinskih baroknih večeri "Total Baroque", ove subote 1. listopada u 11 sati u varaždinskom HNK-u. 
vrijeme: 01.10.2022. -
mjesto: Varaždin
url: http://www.vbv.hr
Dvije su glazbenice, pijanistica i flautistica svoj novi projekt nazvale "MiniArtUrice", a u baroknom izdanju predstavit će poznate barokne "hitove" i izbor djela iz prvog izdanja Knjižice za Annu Magdalenu Bach, skladatelja Johanna Sebastiana Bacha, povodom njena 300. rođendana.

"MiniArtUricama želimo vas potaknuti na bolji doživljaj koji otvara čula, a znatiželji prostire novi put. Izložite se zvukovima, nacrtajte ih ili otplešite, gledajte kako plvoe zrakom i pomirišite ih za laku noć! Uzmite si vrijeme i prepustite se jednom mini čudu, upakiranom u note različitih ritmova i melodija, te nam dopustite da u predivnim glavicama vaših mališana stvorimo iskrice novih čuda i radosti. Ne brinite ako ne budu dobre volje, dozvolimo im da budu što jesu i da se osjećaju kako žele. Neće nas smesti plač, niti glasne riječi koje tako pomno skupljaju u svoj prvi vokabular, naprotiv svirat ćemo dalje sa žarom i biti u doticaju s njima!", poručuju glazbenice i pozivaju mališane i njihove roditelje na glazbeno subotnje druženje.