Preskočite na glavni sadržaj

Knjižarski lanac Znanje otvara nove knjižare u Zagrebu i Rijeci

Nakon što je prije pet godina ponovno pokrenuo vlastitu knjižarsku mrežu u većim hrvatskim gradovima, knjižarski lanac Znanje 17. lipnja 2022. otvorio je vrata dvije nove knjižare, jedne u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, a druge u trgovačkom centru ZTC Rijeka. 
vrijeme: 17.06.2022. -
mjesto: Zagreb, Rijeka
url: https://znanje.hr/
Nova knjižara Znanja u Zagrebu nalazi se u Frankopanskoj ulici na broju 5a, na samoj tramvajskoj stanici, a radit će od ponedjeljka do petka od 8 – 21 sat te subotom od 8 – 15 sati.
 
Knjižara Rijeka ZTC nalazi se na prvom katu u sklopu trgovačkog centra na lokaciji Zvonimirova 3, a radit će od ponedjeljka do nedjelje, od 9 – 21 sat.

U ponudi novih knjižara Znanje nalazi se odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice. Zaposlenici su ljubitelji i poznavatelji knjige pa će se, osim mnoštva kvalitetnih naslova, u Znanju lako pronaći i zainteresirani sugovornik koji će rado odgovoriti na pitanje, pružiti savjet i dati preporuku.