Preskočite na glavni sadržaj

Knjige u krošnjama – Festival književnosti za djecu i mlade 2023.

Knjige u krošnjama – Festival književnosti za djecu i mlade 2023.
Zagrebački park Ribnjak drugu godinu zaredom postaje domaćin festivala književnosti za djecu i mlade 'Knjige u krošnjama', u organizaciji izdavačke kuće Ibis grafika i Centra mladih Ribnjak. Od 24. do 28. svibnja djeca će imati priliku upoznati domaće autore i ilustratore, ali i goste iz Italije i Slovenije, koji su uz predstavljanja slikovnica i knjiga pripremili i radionice, slušaonice i interaktivne predstave.
vrijeme: 24.05.2023. - 28.05.2023.
mjesto: Zagreb
url: https://knjigeukrosnjama.ibis-grafika.hr/

Bogat program uključuje radionice, upoznavanje audio knjiga, predstave, koncerte i druge sadržaje, a brojni suradnici festivala pobrinuli su se da program bude raznovrstan i primjeren za sve uzraste.
 
Zabavu za najmlađe osigurat će Zalogaj palačinke, zalogaj slikovnice s Jelenom Pervan — popularni program koji nakon niza događanja na zagrebačkim Ravnicama ponovno dolazi na Ribnjak, a kako mu i samo ime govori glavne sastavnice programa su djeci omiljene slikovnice i palačinke! U popodnevnom i večernjem terminu očekuju vas predstave, radionice za srednjoškolce i predstave za djecu. Događanja će se odvijati u parku i u prostorijama Centra mladih Ribnjak, a u slučaju kiše sav program održat će se u unutrašnjem prostoru Centra. U sklopu Festivala, bit će organizirana i prigodna prodaja knjiga raznih nakladnika po sniženim cijenama.
 
Svečano otvorenje festivala održat će se 24. svibnja u 18:00 sati.