Preskočite na glavni sadržaj

KNAP i Škola suvremenog plesa Ane Maletić u projektu 'Osnaži se plesom'

Kako bi potaknuli djecu na bavljenje plesom, Centar KNAP i Škola suvremenog plesa Ane Maletić osmislili su projekt 'Osnaži se plesom', kojim se želi ukazati na dobrobit plesa i pokreta, te njihov pozitivan utjecaj na mentalno i fizičko zdravlje djece, koje je slijedom ružnih i potresnih događanja i uvjeta posljednje dvije godine, ozbiljno narušeno.
vrijeme: 07.05.2022. -
mjesto: Zagreb
url: https://www.knap.hr/kazaliste/

Ovim projektom želimo popularizirati aktivno bavljenje plesom i pokretom, jer uvidom u stanje fizičkog, ali i psihičkog stanja djece, došli smo do spoznaje da ih se mora pokrenuti i uključiti u kontinuirane aktivnosti.
 
Kako bi djeci i roditeljima približili dobrobiti plesa i plesnog obrazovanja Škola je producirala plesnu predstavu - Alisa u školi čudesa koja će se održati besplatno za roditelje i djecu 07.05.2022. u kazalištu KNAP s početkom u 11:00h.
 
U ovaj projekt uključujemo djecu i roditelje izbjegle iz Ukrajine, u sklopu projekta podrške izbjeglicama iz Ukrajine HURTOK, kako bi i toj djeci olakšali integraciju i situaciju u kojoj su se našli.
 
Ulaznice se mogu preuzeti u Centru KNAP svaki dan od 03. do 06.05.2022. od 10 do 18 sati ili pola sata prije predstave.
 
Opširnije…